22. listopada 2018
Loading Events
  • Ovaj događaj je prošao.

69. godišnja konferencija EAAP-a, Dubrovnik

27. kolovoza - 31. kolovoza

Republika Hrvatska je, nakon uspješno provedene kandidature, dobila čast organiziranja godišnje konferencije Europske federacije za animalne znanosti (The European Federation for Animal Science) ili EAAP-a (kratica ranijeg naziva kojeg je nosila do prije dvije godine –European Association for Animal Production). Godišnje konferencija EAAP-a će se održati u Dubrovniku od 27. do 31. kolovoza 2018. godine u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske poljoprivredne agencije, a pod pokroviteljstvom Ministra poljoprivrede gospodina Tomislava Tolušića.

Već desetljećima su konferencije EAAP-a mjesto okupljanja znanstvenika i stručnjaka iz područja animalnih znanosti ne samo iz Europe već i s ostalih kontinenata. Konferencija EAAP-a pruža uvid u najnovije rezultate istraživanja iz svih područja animalnih znanosti, te je izvrsna prilika za nesporedni kontakt s vodećim znanstvenicima iz tih područja. Izlaganja i rasprave o znanstvenim i stručnim dostignućima u europskoj i svjetskoj stočarskoj proizvodnji koje se provode kroz veliki broj radnih sekcija ujedno su prilika za stjecanje novih ideja, kako znanstvenika iz cijelog svijeta tako i znanstvenika, stočarskih stručnjaka iz znanstvenih i stručnih institucija i studenata iz zemlje domaćina.

Organizacijom godišnje konferencije EAAP-a, Republika Hrvatska će biti središte prijenosa znanja i mjesto edukacije stručnjaka iz područja animalnih znanosti. Svoja najnovija dostignuća prezentirati će najeminentniji svjetski stručnjaci iz područja stočarske proizvodnje, te više od 1.000 znanstvenika iz cijelog svijeta. Konferencija će ujedno pružiti mogućnost i hrvatskim stručnjacima, mladim znanstvenicma, te cjelokupnoj akademskoj zajednici stjecanje novih znanja, iskustava i kontakata, a ujedno će biti i promocija naše države u cijelosti.

69th Annual Meeting of the European Federation of Animal Science, Dubrovnik (.pdf)

Detaljnije

Početak:
27. kolovoza
Kraj:
31. kolovoza
Događaj Kategorije:

Organizatori

Ministarstvo poljoprivrede
Hrvatska poljoprivredna agencija

Događaj

69. godišnja konferencija EAAP-a
Valamar Lacroma Dubrovnik
Dubrovnik, Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map
Website:
http://www.eaap2018.org/

Email Newsletter